Usluge | Generators Machines

Generators Machines Subotica je specijalizovano preduzeće za pružanje usluga u oblasti projektovanja.

U saradnji sa osnivačem, preduzećem Elektroremont i IEE Marcianise, Italija, može da pruži usluge projektovanjaremonta, rekonstrukcije i nadzora nad radovima na hidro i turbogeneratorima. Raspolaže dobro opremljenim projektnim biroom, visoko stručnim osobljem sa bogatim iskustvom i ličnim referencama, profesionalno osposobljenim za pružanje veoma širokog spektra usluga od projektovanja novih električnih mašina do nadzora nad radovima rekonstrukcije i remonta na terenu.

Generators Machines vrši projektovanje, a u saradnji sa osnivačem Elektroremont Subotica i proizvodnju generatora. Sve poslove izvodi visoko stručan i profesionalno obučen tim inženjera, tehničara i radnika sa velikim iskustvom. Klijentima garantuje pouzdanost i kvalitet pružajući usluge po najvišim svetskim standardima.

Generators Machines i Elektroremont Subotica su preduzeća specijalizovana za remont i rekonstrukcije hidrogeneratora snage do 300 MVA i turbogeneratora snage do 200 MVA. Kapitalni remonti i rekonstrukcije se izvode na licu mesta, a remonti manjih kompaktnih jedinica se vrše u radionicama kompanije Elektroremont iz Subotice, našeg strateškog partnera.

Kapitalne remonte i rekonstrukcije velikih jedinica Generators Machines u saradnji sa kompanijom Elektroremont Subotica vrši na terenu, odnosno na mestu eksploatacije. Zadaci inženjerskog tima Generators Machines su priprema konstrukcione dokumentacije i tehnoloških uputstava, planiranje potrebnih resursa i nadzor nad izvršenjem radova.