Generators Machines vrši projektovanje, a u saradnji sa osnivačem Elektroremont Subotica i proizvodnju generatora. Sve poslove izvodi visoko stručan i profesionalno obučen tim inženjera, tehničara i radnika sa velikim iskustvom. Klijentima garantuje pouzdanost i kvalitet pružajući usluge po najvišim svetskim standardima.

Generators Machines i Elektroremont Subotica su preduzeća specijalizovana za remont i rekonstrukcije hidrogeneratora snage do 300 MVA i turbogeneratora snage do 200 MVA. Kapitalni remonti i rekonstrukcije se izvode na licu mesta, a remonti manjih kompaktnih jedinica se vrše u radionicama kompanije Elektroremont iz Subotice, našeg strateškog partnera.

Kapitalne remonte i rekonstrukcije velikih jedinica Generators Machines u saradnji sa kompanijom Elektroremont Subotica vrši na terenu, odnosno na mestu eksploatacije. Zadaci inženjerskog tima Generators Machines su priprema konstrukcione dokumentacije i tehnoloških uputstava, planiranje potrebnih resursa i nadzor nad izvršenjem radova.